2012. október 7., vasárnap

Mit vigyünk keresztelőre?

Sok család életében az első nagy ünnepi esemény a baba születését követően a keresztelő.

A legnagyobb fejtörést ilyenkor az okozza a rokonoknak, hogy mit is vigyenek ajándékba a cseperedő gyermeknek, ami hasznos és szép.

Ha nem kapunk a családtól segítséget, kívánságlistát, akkor bizony nekünk kell döntenünk az ajándékot illetően.

Vihetsz a babaszobába való kis kiegészítőket, ajándékokat, de olyan ajándékot is, amit a szülők a baba mindennapi életében használni tudnak!

Ajándékként sok-sok minden szóba jöhet. Talán az egyik legnépszerűbb ilyenkor a fogtartó, vagy a fog&hajtincs tartó.
De persze vihetsz ékszert, alkalomhoz illő képkeretet - ahova aztán a szülők a keresztelőről készült legszebb képet tehetik - keresztlevél, vagy akár születési bizonyítvány tartót is.

Ha te jobban szereted azokat az ajándékokat, amiket a szülők használni is tudnak, válassz valami exkluzív meglepetést. Ez lehet akár egy ajándékcsomag, babaköszöntő szett, vagy akár alváshoz, fürdéshez, sétához való termék is.


Persze ezeket az ajándékokat azzal még egyedibbé tudod tenni, ha esetleg a baba nevét, esetleg a születése, vagy a keresztelő dátumát is belehímezteted.
A hímzéshez választhatsz babatakarót, szundikendőt, vagy pólyázó babatakarót is.
Bármit is viszel, a lényeg, hogy a keresztelő napja igazán emlékezetes, boldog családi esemény legyen, melyre még nagyon sokáig emlékezni fogtok. Szeretgesd meg a kicsit, öleld meg a szüleit és érezd nagyon jól magad! :)

Még több ajándékötletet IDE kattintva találsz.

Related Posts with Thumbnails

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásod moderálást követően jelenik meg!