2015. január 6., kedd

Ezért nem vehetsz nálunk pár ezerért pettiskirtöt

Régóta meg szerettem volna írni a történetünket. Hogy miért lettünk és miért így lettünk.

Nem kezdeném a szokásos bevezetővel, hogy X gyerek anyukájaként... mit láttam, tapasztaltam, gondoltam, mert ilyet már minden második oldalon olvashattok.

Mikulás napján Havasi Balázs koncerten jártunk és talán az ő megfogalmazása illik ránk a legjobban. 

Lecseréltük a járt utat a járatlanra.

Olyan dolgot indítottunk el, amit előttünk senki. Olyan termékekkel, amivel addig még nem foglalkozott senki.

... és mi ez? 

A nagyon habos, nagyon tüllös, kicsit túlzó, kicsit színes és nagyon, de nagyon megosztó gyerekruha.

A Milibaby első ruhái, 2011-ben

Persze az eltelt évek alatt sok hasonló terméket árusító "webáruház" bukkant fel és a mai napig is vannak olyan oldalak, ahol valamiért viszont látjuk a pár évvel ezelőtt megfogalmazott bemutatkozónk és gondolataink egy részét, vagy teljes egészét. Belebotlunk megtévesztő oldalakba, akik a képeinket használva próbálnak hamis termékeket, vagy utánzatokat árusítani.

Ezen át tudtunk lépni és csak a fejlődésre koncentrálni, hiszen aki másol, az nincs előtted, nincs melletted. MÖGÖTTED van!

Hosszú hónapok és évek munkája volt, mire kialakítottuk a kínálatunkat és megtaláltuk az elképzelésünkhöz legjobban passzoló partnereket.

Nem tagadjuk, voltak buktatók, azonban mi mindig csak előre tekintettünk és csak jobbra és jobbra törekedtünk.

Néhány termék legjobb minőségben történő beszerzése érdekében többször is partnert váltottunk.

Így volt ez a gyerek tüllszoknyák és pettiskirt-ök esetén is.

Már a kezdetek kezdetén próbáltuk a legjobb minőséget elhozni nektek, azonban igazán jó partnerre nagyon sokáig nem találtunk.

- Próbáltunk meglévő beszállítók kollekciójából válogatni - de itt sem az anyag minősége, sem annak mennyisége nem volt megfelelő

- Próbáltunk saját pettiskirtöket gyártani - már a modellezés is kudarcba fulladt. Egy elképzelésünknek megfelelő gyermek szoknya elkészítéséhez zsák számra hordtuk a különböző anyagokat és több napnyi munka után a varrónőnk sem szeretett minket annyira, mint a kezdetekkor. :)

- Próbáltunk közvetlenül Ázsiából rendelni szoknyákat - olcsó volt, de a minőség kritikán aluli. 5 db mintából 4 db hibás volt és akkor olyanokat, hogy anyag minőség és mennyiség ne is említsünk.

Egy méret, három szoknya. A különbség szemmel látható (Dolly pettiskirt - rózsaszín)
Egy méret, három szoknya. A különbség szemmel látható (Dolly pettiskirt - rózsaszín)

A sok kudarc után döntöttünk. 

Nem foglalkozunk tovább pár ezer forintos szoknyákkal, mert a vevőink elégedettsége fontosabb mindennél és ezt csak akkor és úgy tudjuk garantálni, ha prémium termékeket gyártó partnereket keresünk. 

Így találtunk rá a Dollyra, ami már nem csak gyerek, hanem felnőtt méretben is elérhető.

Jól döntöttünk és ezt a vásárlóinktól kapott rengeteg visszajelzés is igazolja.

"Sziasztok! Most kaptam kézhez a fantasztikus pettiskirt szoknyát amit tőletek rendeltem! Pontosan olyan amilyennek elgondoltam. Imádom! Már alig várom,hogy a neki szánt alkalomkor tündököljek benne!!
Óriási köszönet Nektek!
Évi"
"Szia!
Nem olyan régen vettük Nálatok ezeket a csodás chifon dolly szoknyákat és hát a családi fotózás nélkülük nem lett volna teljes. Norinám is meg - legfőképp - én beleszerettünk a szoknyákba. Imádtam játszani vele Lilla baba is nagyon cuki volt benne. Küldök pár fotót, hogy lásd. Ne haragudj, ha kissé hosszúra sikeredett a beszámoló, de meg szerettem volna osztani Veled az örömömet. Tényleg minden nőnek legalább 1 dolly szoknyája kell, hogy legyen Köszönöm! "
"Norinám igazi hercegnőnek érezte magát, teljesen átszellemült Édesem a szoknyában. 
Zsuzsa "

"A rám tapadó, elismerő tekintetek a Dolly by Le Petit Tom - Hungary csodálatos kreációjának szóltak Meseszerű megjelenést kölcsönöz - igazi hercegnő lehettem az én hercegem oldalán.
Timi"

"Drága Dollysok!
Kicsi lányomnak a Jézuska hozta a gyönyörű emerald zöld tütüjét, nekem meg egy grafitszürkét. Az örömöt nem tudom visszaadni, amit a lánykám átélt az ajándék kibontása és próbálgatása közben, de a hatalmas szó nem elegendő hozzá! Ma a fodrászhoz is természetesen Dollyban ment. Szilveszterre kaphatott egy pink tincset a hajába, ehhez pink gumicsizmát húzott és a tütüjét... Mindenki odavolt meg vissza a 12 éves királylányomtól!
Szép napot Nektek, és boldog új évet!
Zita
"


"Szívem szerint minden nap tütüben járnék. Az érzés... egyszerre kislány és dögös vamp, ártatlan és hódító. IMÁDOM!!! Minden nőnek kellene, hogy legyen legalább egy Dollyja a gardróbjában.
Zita"  

"Olyat ismerek, aki egy rossz nap és 16 óra munka utan felveszi, es pörög benne. És ha hiszitek, ha nem, ez segít. A szoknyában vmi varázsszer van ami jobb kedvre derít mikor egy hosszú és kemény napon vagyunk túl. Csodálatos! 
Zsani"

Dolly pettiskirt, az igazi élmény!
  
A jövőre nézve egy dolgot kijelenthetünk. 

Nálunk továbbra sem találsz majd pár ezer forintos tüllszoknyát és pettiskirt-öt, azonban minden egyes Dolly szoknya megvásárlásával egy olyan ruhadarab mellé teszed le a voksodat ami hazai énekesek és stylistok kedvence is és amely számtalan TV műsorban, koncerten, bemutatón és magazinban is megállta már a helyét. 

Te döntesz! Megfizeted a tanulópénzt, vagy a prémium minőséget választod?

Keresd meg a kedvencedet ITT 

Kíváncsi vagy, hogy kik választottak már minket? Nézd meg ITT, ITT és ITT.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásod moderálást követően jelenik meg!