2015. március 26., csütörtök

Álomszép öltözékek gyermekfotózásra


Egy fontos pillanat megragadására és megőrzésére csak a fotózáson keresztül nyílik lehetőségünk. A gyerekek egy szempillantás alatt felnőnek, éppen ezért olyan jó érzés évek múltán elővenni azokat a fotókat, melyeken csemeténk még csak pár hetes, esetleg pár éves volt, és elmerengeni a régi időkön. Talán ez az oka annak, hogy egyre népszerűbbé válik hazánkban is a baba-, illetve kisgyermek fotózás, hiszen ilyen módon megörökíthetjük ezeket a felejthetetlen pillanatokat egy profi fotós segítségével. Az ilyen különleges eseményekre érdemes kisbabánkat vagy kisgyerekünket édes kis ruhákba bújtatnunk, így a végeredmény még aranyosabb lesz. A Milibaby kínálatában mindent megtalálunk, ami egy ehhez hasonló gyermekfotózáshoz szükséges lehet, a gyönyörű pettiskirttől kezdve a különféle kiegészítőkig.


Milibaby webáruház - alakalmi gyerekruha









Elegáns megjelenés kisfiúknak

Az ember azt gondolná, hogy a kisfiúkat nehezebb „csinosan” felöltöztetni, de ez egyáltalán nem igaz! Egy gyermekfotózás alkalmával nyugodtan elengedhetjük magunkat és bátran válogathatunk a Milibaby kínálatából. Újszülöttek számára érdemes a különleges pelenkatartók közül választanunk, amit egy aranyos kis zoknival vagy harisnyával is feldobhatunk. Ha azonban az úriember már kicsit nagyobb, érdemes a különféle alkalmi ruhák között nézelődnünk, melyek egy helyes nyakkendővel vagy csokornyakkendővel kombinálva igazi kis lovagot varázsolnak kisfiukból.

Milibaby webáruház - alakalmi gyerekruha

Milibaby webáruház - alakalmi gyerekruha




Habok és babok, fidrek és fodrok

Az természetesen nem kérdés, hogy a kislányok többsége imád habos-babos ruhákba öltözni, úgyhogy annak külön örülni fognak, hogy a fotózáson a szép ruha szinte elengedhetetlen kellék. Kisbabák számára szintén a szebbnél-szebb pelenkatartókból érdemes választanunk, melyek között tüllöset, tollasat, fodrosat és különféle mintásakat is találhatunk. A pelenkatartó mellé kereshetünk egy bájos hajpántot és zoknit is, így az összeállítás egészen biztos ellenállhatatlan lesz. A nagyobb kislányok már akár maguk is kiválaszthatják, mit szeretnének viselni a fotózáson. Egy gyönyörű prémium pettiskirt egy-két csajos kiegészítővel tökéletes választás lehet, hiszen ez a szoknya mindenkinek jól áll, ráadásul gyönyörűen mutat a fotókon is.

Milibaby webáruház - alakalmi gyerekruha

Milibaby webáruház - alakalmi gyerekruha

Dolly prémium pettiskirt - Fotó: Máth Szilvi - Umamira Photography

Milibaby webáruház - alakalmi gyerekruha





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásod moderálást követően jelenik meg!