2015. március 9., hétfő

Exkluzív ruhák Húsvétra, nem csak gyerekeknek!



Sebesen közeledik a Húsvét, így hamarosan elkezdhetünk készülni a családi összejövetelekre, ebédekre, vacsorákra. Az ember általában szereti megadni a módját az év nagy ünnepeinek, így hiába a családdal ünneplünk, kicsinosítjuk magunkat és az alkalomhoz illően felöltözünk. Mivel a Húsvét a tavasz legszebb ünnepe, így érdemes minél színesebb, vidámabb ruhadarabokat választanunk mind magunk, mind pedig gyermekünk számára. Fontos, hogy gyerkőcünknek olyan öltözéket válasszunk, ami amellett, hogy elegáns és bűbájos, komfortos is legyen, hiszen a nagy húsvéti tojás keresgélés közepette fontos a kényelem és a jó minőség. Lássuk hát, mi lehet a legideálisabb ruha-összeállítás a Húsvéti ünnepekre!


Húsvéti gyerekruh - Milibaby webáruház
Húsvéti ruha - Milibaby
  

Tüll és csipke minden mennyiségben

Ha a tavaszra gondolunk, rögtön a romantikus színek és anyagok jutnak eszünkbe, mint a csipke vagy a tüll. Ha az időjárás is megengedi, Húsvétkor akár már egy ehhez hasonló tündéri ruhácskában is szaladgálhat gyermekünk. A rokonok és a nagyszülők egész biztosan el lesznek ragadtatva, ha meglátják a csöppségek tündéri alkalmi ruhácskáit, tüllszoknyáit. Fontos, hogy a gyerek is jól érezze magát az öltözékben! Ha már elég nagy hozzá, hagyjuk, hogy ő válassza ki a ruha típusát, stílusát, így is fejleszthetjük szépérzékét. Ha szeretne, kiegészítőt is viselhet exkluzív ruhájához, például egy kedves húsvéti hajpántot vagy stílusos ajándékgyűjtőkosárkát.

Húsvéti gyerekruh - Milibaby webáruház
Csipkés tüllruha - Milibaby

Húsvéti gyerekruh - Milibaby webáruház
Húsvéti tütü - MudPie

Húsvéti kosárka - Milibaby webáruház
Húsvéti ajándékgyűjtő kosárka - MudPie

Húsvéti hajpánt - Milibaby webáruház
Húsvéti hajpánt - MudPie


Pettiskirt minden alkalomra


Egy prémium pettiskirt tényleg minden alkalomra megfelelő viselet lehet, így természetesen Húsvétkor is különleges, alkalomhoz illő megjelenést kölcsönözhet úgy kicsiknek, mint nagyoknak! Ha szeretnénk összeöltözni gyerkőcünkkel, választhatunk saját méretünknek és stílusunknak megfelelő pettiskirt-öt is. A kicsi biztosan nagyon boldog lesz, ha összeöltözhet anyukájával, nem beszélve arról a luxus érzetről, amit egy ilyen különleges darab viselése kölcsönöz. Ez a különleges szoknyácska többféle színben és méretben is elérhető a Milibaby-nél, a minőség és az elégedettség pedig garantált mind a gyerek, mind pedig a szülő részéről.

Húsvéti gyerekruh - Milibaby webáruház
Anya-lánya pettiskirt , Fotó: Máth Szilvi, Helyszín : Preston Torta-manufaktúra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hozzászólásod moderálást követően jelenik meg!